Semnale - Vineri, 12 noiembrie 2004

A fost Holocaust - Concluziile raportului Comisiei Internationale pentru Studierea Holocaustului in Romania - Articol de Carmen Epuran, Ziua, 12 noiembrie 2004

Comentariu
    Vinovatii pentru genocidul comunist din Romania cauta sprijin international intru evitarea Procesului Comunismului, reactivind Procesul... Holocaustului.
    Denuntam manevra, procedura si contextul (situatia actuala din Romania si din in Israel) in care are loc aceasta deturnare a prioritatilor de justitie ale poporului roman. Dincolo de orice consideratii privind crimele in discutie, sa nu uitam principiul de drept (si de bun simt) al prioritatii judecarii crimei RECENTE. Nerezolvarea ei distruge AZI societatea romaneasca.
    Solidaritatea intre victime ar trebui sa-i impiedice pe evrei sa faca un troc penibil si nociv cu responsabilii genocidului comunist. Actuala tirguiala e deci o farsa, o impietate generatoare de antisemitism. Iata o capcana in care evreii nu ar trebui sa intre.
    Speram ca romanii care nu considerau Procesul Comunismului ca o prioritate, se vor trezi. O "concurenta" atit de puternica in spatiul revendicarilor si a propagandei, ne obliga sa actionam energic si prompt. Altfel, copiiilor nostri nu li se va preda genocidul rosu- care a distrus 3 generatii si a produs actuala situatie din Romania, ci lectii de istorie care pot fi prioritare doar in Israel.
    Ba chiar, ne putem pomeni ca se justifica masurile represive luate in anii '50 de partidul comunist, ca reparatie a suferintelor evreiesti (sa nu uitam lungul sir al proceselor pentru antisemitism si crime de razboi) si in numele luptei cu "tendintele de dreapta".
    Sclavii de azi ai Puterii, in loc sa fie depagubiti pentru ce li s-a intimplat in lagarul comunist, vor plati, tot ei- prin buget- reparatii pentru acte mai mult sau mai putin dovedite, petrecute acum citeva generatii.
    Si asta, in urma unor "masuri" negociate la masa verde, cu calaii nostri. In timp ce noi, tacind acum, vom legitima Securistii in pozitia de "aparatori ai intereselor nationale".

<<< Închidere >>>