17 ian 2007

fara nici un inteles ascuns, ma intreb de ce nu este macar citata cartea lui Virgil Ierunca despre lagarul de exterminare din Pitesti pe site-ul dumneavoastra. si tot eu incerc un raspuns: poate ca Virgil Ierunca sau descendentii sai nu au fost de acord sa piarda astfel drepturile de autor.

un site al mémoriei celor care au murit in iadul bolsevic-comunist si al milioanelor de vicitme romanesti ale acestei ciume rosii este mai mult decat necesar pentru repararea sufletului romanesc. intregul popor roman a fost victima al acestei ciume, care, in plus de relele pe care le vehicula, s-a impregnat de ceea ce are mai rau cultura si sufletul rus, dorinta de dominare si de distrugere a tot ce se opune acesteia. unii condamna azi termenul de genocid folosit in studiul lui Tismaneanu, numai ca, cu toate imperfectiunile lui, asta e esenta lui : sa arate ca pentru Romania, comunismul a fost forma sub care s-a ascuns sau s-a manifestat genocidul contra poprului.

eu sper ca se vor mai naste oameni cu spiritul lui Maiorescu, Cosbuc, Eminescu... pentru a repara ce au stricat rusii si ca spiritul roman va renaste ca pasarea Phoenix din cenusa in care au incercat sa il prefaca dusmanii sai.

ca roman, va multumesc pentru site-ul asta si pentru tot ce faceti pentru ca adevaratii eroi sa nu fie uitati si ca memoria noastra sa se limpezeasca.

am fost mirat, inca de pe prima pagina a site-ului, de tonul sau bataios . dar aveti dreptate, ceea ce faceti este o lupta.

cu mult respect
Mirel Ulrich

<<< Închidere >>>