Stimate dle Rosca,

Prin crearea site-ului Procesul Comunismului ati umplut un gol in directia informatiei necesare macar pentru adunarea de material istoric, daca nu pentru un autentic proces al comunismului, astazi evident nedorit de nimeni din lume decat de victime. Iar victimile nu vor rasbunare, ci sa se evidentieze cu toate datele statisticii si cu recunoasteri necesare (eventual si stropite de lacrimile remuscarilor, daca asa ceva exista) calamitatea acestei plagi a secolului XX, comunismul cu care a colaborat intreaga lume libera a Occidentului.
Cine este vinovat de existenta comunismului, daca nu lumea libera ce l-a tolerat, hranit, imbracat si i-a dat si bani de buzunar?
E inutil sa mai recapitulam listele acelora care i-au lasat pe victimizati prada calailor lor. Intreaga omenire a avut interese, inca tinute ascunse, de a ignora crimele comunistilor. Cea mai buna dovada este mentinerea in actualitate, cu girul fortelor internationale a pactului Ribbentrop-Molotov. Datorita acestuia, drepturile elementare ale omului, ale familiilor, ale popoarelor continua sa fie calcate in picioare si se incurajeaza viitoare holocasturi.    Cu deosebita stima,


Mihai Radulescu


<<< Închidere >>>