20 dec 2006
Stimate domnule Rosca,
Mi-ati prilejuit un moment de implinire aseara, audiindu-va asupra problemei noastre romanesti, va multumesc.Ati prezentat cu deplina claritate si fermitate punctul de vedere just. Ce bine ca ati patruns in medii, asa am aflat de Dvs., trebuie repetat. Am parcurs superficial site-ul Dvs. in AER, etc.Doresc sa ma implic cu fapta si cu timpul in actiunea pe care o dirijati, []

Am plecat f. greu din Buc. in 1984, unde eram profesoara de franceza si engleza, si am fost fost primita in Germania cu azil politic, ca si fratele meu, dr. Gruia Ionescu, fugit in 1979. Tatal meu, ing. Vasile Ionescu a fost detinut politic la Aiud 7 ani in anii 40, fara sa fi facut politica, iar unchiul meu, ing. Aurel Ionescu, legionar, a trait ca apatrid in Germania de la rebeliune pina la sfirsitul vietii in 2005.

Acestea pentru a justifica de ce doresc sa fiu parte acuzatoare la proces si sa lucrez la organizarea acestuia, poate pt. cazurile din zona in care locuiesc. Gasesc comunicarea email ca f. utila si efectiva si am posibilitatea sa vin sporadic la Bucuresti, poate chiar in ianuarie. Felul expunerii Dvs. de aseara mi-a dat increderea in planul de organizare a muncii celor la care ati facut apel si care va raspund acum, ca si mine.

Cu alese ginduri,
Brandusa Massion

<<< Închidere >>>