17 ian 2007
Buna ziua,
si scuze pentru insistenta.

In acesta faza de ancheta penala, revenind la lista care ma intereseaza, imi puteti spune daca sunt implicati (daca sunt cuprinsi in lista)si Draganescu Emil (fost ministru) si fiul sau Draganescu Dan George?

Este adevarat ca interesul meu este minor fata de importanta a ceea ce dumneavoastra va straduiti sa faceti, dar am senzatia ca personajul ultim numit de mine, vrea sa scape folosindu-se de persoane decedate cu care n-a avut de-a face in timpul vietii sau pe care le-a batjocorit, (ceea ce consider ca este imoral si inadmisibil), incercand sa-si schimbe imaginea si sa intre astfel in categoria celor care au avut de suferit in regimul comunist si sa mai si obtina beneficii materiale.

Are tupeu nerusinatul, si ii tine figura in oarecare masura, deoarece justitia i-a dat uneori dreptate (individul folosindu-se atat de relatiile lui personale si ale tatalui sau - active si dupa 1989, cat si de persoanele pe care le-a putut intimida). Vazand ca tine figura, a prins curaj si flutura peste tot hotararile instantelor de judecata. S-a judecat si cu mine si poate ne vom mai judeca.

In speranta ca imi veti raspunde la intrebare si ca dispuneti de parghiile necesare si de acces la documentele nedistruse inca, documente ce va sunt necesare pentru deschiderea procesului, va doresc o implicare cu succes si numai bine.

Cu stima,
Adriana Jarnea

<<< Închidere >>>