14 oct 2006
Am citit fugitiv textul acþiunii penale.
Urmare acesteia vreau sã adãugati si unele idei privitoare la continuitatea actiunii de ticãlosie actualã a STATULUI, FALS LÃUDAT, CA FIIND DE DREPT, NUMIT ROMÂNIA.

Atât vechiul sistem metamorfozat în diverse P...artide, cât, mai ales protipendada securisto - informatoare cu înrãitii activisti de PCR, care se bucurã de sprijinul jigodiilor din România, jigodii care ar fi urmat aceiasi cale ticãlositã ( sec.info. act. ) dacã s-ar fi nãscut în acele timpuri, DEFINITIVEAZÃ VISUL DE AURE AL COMUNISMULUI dar nu în sensul comunist ( bunurile la toti - deci publice - ) ci în sensul propriului buzunar.

CEL MAI MARE SPRIJIN ACESTIA ÎL AU ÎN TICÃLOASA JUSTITIE, TICÃLOSIE LA TOATE NIVELURILE, justitie care FACE LEGEA ÎN ROMÂNIA.
Nu mai continui, detalii groaznice, ce depãsesc faptele din epoca de dictaturã a proletariatului, se petrec, în prezent, sub protectia Ministerului Public si aJustitiei.
Asta cã tot vãzui o frazã prin care se preamãreste acea Justitie.

Am numele complet, nu mi-e fricã de acesti ticãlosi, de fapt se cunoaste si locatia mea.
Doru Cristian IOANOVICI

5 noi 2006
Anexez un exemplu din lupta mea, secventa ce se refera la circa 5 % din total.
Cu aceasta ocazie devin total identificabil.

Vã comunic, cu aceastã ocazie, cã din surse credibile, deja unele asociatii din tãri vecine au initiat actiuni si procese ale comunismului, actiuni depuse la Curtea Europeanã de Justitie.
Hai la lupta cea mare !
Doru Cristian IOANOVICI

<<< Închidere >>>