Sunt Pr. Iulian Gavriluta, din Buzau, Romania si vreau sa va salut si sa particip in demersurile dumneavoastra de a face un "proces al comunismului" inca de aici de pe pamant, caci bine stim ca el, impreuna cu cei ce l-au produs si alimentat, din toate timpurile vor fi judecati candva, in ceruri, de Dumnezeu si de sfintii sai, unii chiar mucenici ai inchisorilor. Sunt fiu de persecutat politic, tatal meu a fost "exmatriculat" din armata(fost pilot) si verificat incontinuu. Am fost martor nenumaratelor perchezitii si batai, copil fiind.
Actualmente conduc o filiala a Fundatiei culturale: "Prof. George Manu" din Buzau, fundatie din care fac parte multi luptatori anti-comunisti. nu am decat 33 de ani, dar mi-am pus si imi pun toate fortele impotriva acestui "demon rosu: comunismul". de asemenea conduc revista : " Vrednicia" (Ortodoxie si Romanism) in care apar nenumarate articole anti-comuniste.
Deoarece si in Biserica sunt multi comunisti si neo-comunisti, fosti sau actuali informatori de securitate, imi desfasor activitatea oarecum marginalizat si greoi, dar sper, asa cum sfintenia lui Hristos, inpropiata de oameni incepe inca din aceasta viata, continuandu-se si desavarsindu-se in viata de dincolo, asa cred ca si PROCESUL COMUNISMULUI TREBUIE SA INCEAPA INCA DE AICI SI SE V-A CONTINUA, CU SIGURANTA DINCOLO, DEFINITIV!

      Multumesc de acest prilej si va doresc numai bine. Duhul dreptatii lui Dumnezeu sa va calauzeasca pretutindeni!


Parintele Iulian Gavriluta,
presedinte filiala Buzau, Fundatia culturala: "Prof. George Manu",
director revista :" Vrednicia"


<<< Închidere >>>