Comunistii conduc si azi Romania.Oameni ca ION GAVRILA-OGORANU sau BANU RADULESCU m-au incurajat sa continui si azi REZISTENTA ANTICOMUNISTA.
Procesul comunismului e util, insa nu rezolva nimic.Trebuie sa inceapa cat mai repede PROCESUL COMUNISTILOR, caci istoria se repeta si toti ne prefacem ca nu observam.Ca intotdeauna!

Gheorghe Atanasescu
Puscarias politic nr.11277
Lot Batalion Corectionar (L.B.C.)
Puscaria ALPROM
Colonia ALRO
Slatina, Olt, Romania 14 mai 2006
Domnule IOAN ROSCA,
Am trimis de mai multe ori mesajul deoarece sunt incepator , nu cunosc limba engleza si abia acum invat computerul. Am inceput rezistenta anticomunista cu mult timp in urma. In 1991 am rezistat 7 luni fara salariu, m-a ajutat BANU RADULESCU si m-a incurajat. In 2001 m-au transformat in muncitor din subinginer proiectant, situatie in care ma aflu si azi. ION GAVRILA-OGORANU a mers cu decizia la parlament, dar neocomunistii mi- au innasprit si mai mult conditiile.
Azi ,neocomunisto-securistii nu mai cheltuie bani cu puscariasii politici, le supravegheaza numai distrugerea ordonata. Si astazi mi se impune sa plec, insa rezist cu toate ca intreprinderea cumparata de mafia ruseasca e planificata sa dispara.
M-au incurajat numai puscariasii politici pe care i-am cunoscut.Am publicat peste 500 de articole anticomuniste in mass-media ( pro- monarhiste, pro-legionare, pro Basarabia si Bucuvina, pro- inteligenta romaneasca interbelica:CIORAN, NOICA, ELIADE, IONESCU, pro-proprietate, pro-rezistenta anticomunista din munti si din sate ) , am vernisat expozitii de caricatura sau de fotografie si aceasta activitate complexa, dar singulara a mea i-a facut sa ma pedepseasca continuu, insa DUMNEZEU ma ajuta sa rezist.Daca doriti va pot trimite articole anticomuniste prin posta, numai sa va cunosc adresa.
Sunt pentru PROCESUL COMUNISMULUI, cred insa ca nu le poate face nimic comunistilor,eventual efecte inutile ,vezi Alianta Civica sau CNSAS cu care neocomunisto-securistii se bat deja cu caramida in piept.Trebuie sa fie declansat PROCESUL COMUNISTILOR ! OM CU OM ! puscarias politic nr.11277 ATANASESCU GHEORGHE ,Lot Batalion Corectionar (L.B.C.)
Penitenciarul ALRO-ALPROM Slatina

19 dec 2006

Domnule Inginer Ioan Rosca,
Va felicit pentru sustinerea cu demnitate a "Procesului comunistilor" la TVR1-19.12.2006 si pentru continuarea lui si astazi

Gh. Atanasescu


<<< Închidere >>>